Marturii botez 

Marturii Botez

Banuiesc ca nu trebuie sa va mai spun ca botezul este unul dintre cele mai frumoase momente pe care puteti sa le aveti in aceasta viata, nu? Botezul este prima taina fundamental a Bisericii si, deci, primul contact al bebelusului cu credinta pe care vrem sa i-o insuflam, modalitatea prin care o persoana devine o parte a trupului t...

Marturii Botez

Banuiesc ca nu trebuie sa va mai spun ca botezul este unul dintre cele mai frumoase momente pe care puteti sa le aveti in aceasta viata, nu? Botezul este prima taina fundamental a Bisericii si, deci, primul contact al bebelusului cu credinta pe care vrem sa i-o insuflam, modalitatea prin care o persoana devine o parte a trupului tainic al lui Hristos. Desi taina se savarseste la maxim patruzeci de zile dupa nastere, in Biserica, exista si exceptii si botezul se poate desfasura si alte locuri. Acum ca stiti detaliile ce tin de religie, este timpul sa trecem la alte detalii mult mai complicate, cele legate de organizare. Da, organizarea va poate da foarte multe batai de cap pentru ca aveti foarte multe lucruri de pus la punct: trebuie sa discutati cu preotul si sa stabiliti o data, trebuie sa faceti o lista cu invitatii, trebuie sa rezervati o sala sau un restaurant pentru eveniment … trebuie sa cumparati marturii pentru botez.

Va intrebati ce sunt marturiile pentru botez. Ei bine, ele stau drept multumire si amintire pentru invitati, rolul lor fiind acela de a-i reprezenta atat pe cei care organizeaza evenimentul cat si evenimentul per ansamblu. Sa nu cumva sa credeti ca marturiile pentru botez sunt o inventie recenta, moderna. Nici pe departe.

Marturiile se folosesc din vechi timpuri de aristocrati la diferite evenimente importante: nunti, botezuri, aniversari, petreceri etc. Diferenta majora este ca, in acele vremuri, marturiile erau confectionate din materiale mult mai pretioase: aur, argint, portelan, cristal. Erau aristocrati… Ce vreti? Isi permiteau. Oricine ar vrea sa faca un cadou de genul acesta dar noi ne limitam la “Gestul conteaza”. Pana la urma, ideea este ca evenimentul sa iasa foarte bine si ca invitatii sa ramana cu o amintire. In prezent, marturiile de botez pot contine figurine, panglici, lumanari, poze, modele personalizate, placute inscriptionate, rame foto si multe altele. Totul depinde de gustul si preferintele clientilor. Si, odata ce cititi acest text, banuiesc ca va pregatiti de frumosul eveniment (botez) si sunteti in cautarea unor marturii care sa ramana in amintirea invitatilor.

Ei bine, aveti noroc! Site-ul nostru a fost creat tocmai pentru aceste ocazii, pentru a va oferi cele mai bune produse la cel mai bun pret. Dupa cum spuneam, aici veti gasi marturii botez care te vor fascina! In aceasta categorie vei gasi marturii de botez ieftine (sub 5 lei), tematice, practice, inedite! Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti marturiile de botez perfecte! Nu imi fac probleme pentru ca deja stiu ca o sa gasiti ceea ce cautati.

Aveti la dispozitie toate genurile de marturii botez:

  • marturii botez bomboniera,
  • marturii de botez lumanari,
  • marturii botez rame foto,
  • marturii de botez suport de card,
  • marturii botez semne de carte si
  • marturii botez brelocuri
  • marturii botez din cristal
  • marturii botez portelan (cele mai frumoase, daca ar fi sa ma intrebati).

Tot ce va mai ramane de facut este sa alegeti modelul favorit si sa faceti o comanda. Calitatea produselor va vor face, cu siguranta, sa ne recomandati prietenilor dvs.

Mai multe
Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii