Cutie elefant deluxe

Produs nou

Stoc: 356 Produse

Pret Redus!
Tematica casino-Cutie elefant deluxe
Pret redus!

19,99 Lei

10,99 Lei

-9,00 Lei

Cutie Elefant Deluxe. Cod 8645

Disponibile ultimele 46 bucati!

Animal sacru in Asia, elefantul este considerat simbol al intelepciunii, demnitatii si puterii, cu precadere in India unde elefantul alb este o emblema respectata si idolatrizata in cadrul unor ceremonii fastuoase si festivaluri grandioase. Ofera in dar norocul si intelepciunea pe care elefantul le poarta ca si simboluri si cu siguranta cutiile elefant deluxe vor fi un adevarat succes!

Marturii de nunta romantice sau marturii de botez dragalase precum si cadouri practice, inedite, cutiile elefant sunt o alegere rafinata! Poti construi cu ajutorul acestor cutii elefant deluxe o tematica norocoasa sau o tematica jungle in cadrul evenimentului dumneavoastra! Vedeti mai multe sugestii de tematici in cadrul categoriei Cadouri Tematice!

  • Fiecare cutie elefant este ambalata inr-o cutie grena accesorizata cu o panglica alba si eticheta "For You," gata de oferit cadou!
  • Dimensiuni: 8.12 cm L  x 6.25 cm H, dimensiuni ciucure: 7.5 cm L
  • Pentru o varietate mai mare de bomboane pentru umplerea cutiilor sau pentru achzitionare separata va rugam sa vizitati Categoria Bomboane.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Cutie elefant deluxe

Cutie elefant deluxe

Cutie Elefant Deluxe. Cod 8645

Disponibile ultimele 46 bucati!

Produse similare

Breloc Potcoava. Cod 6447

De la 8,99 Lei

Produse la reducere