Despre Noi

Marturiinunta.com a pornit din ideea de a oferi informatii, idei, tematici unice si originale pentru toate evenimentele din viata dvs, din dorinta de a va impartasi si voua din experienta, imaginatia si creativitatea noastra, astfel incat dvs sa faceti cele mai inspirate alegeri! Iubim sa accesorizam evenimentele, oricare ar fi ele, ne plac provocarile si suntem gata sa va oferim consultanta in organizarea oricarui eveniment, fiind alaturi de dvs de la inceputul planificarii si pana la finalul evenimentului.

Stim cu totii ca fiecare cuplu are o imagine diferita despre ziua nuntii. La fel se intampla si cu parintii unui prichindel pregatit pentru taina sfanta a botezului, cu o viitoare mireasa in celebra petrecere a burlacitelor si exemplele pot continua..Astfel, daca aveti in minte un concept nu trebuie decat sa ne contactati si noi ne angajam sa-l transpunem nu doar in decorul locatiei, cat si in accesorii si diferite colturi tematice. Sunteti in pana de idei si nu stiti ce tematica sa alegeti pentru evenimentul dvs?..Nu-i nimic, la noi imaginatia nu se termina niciodata si va asiguram ca vom crea concepte inedite si personalizate pentru fiecare client in parte, cu pasiune  si profesionalism!

Nunta poate fi un eveniment extraordinar, un moment perfect, sau doar amintirea unei zile stresante…Alege sa te bucuri de cea mai importanta zi din viata ta, lasand o echipa tanara si creativa sa iti organizeze nunta mult visata! Si nu uita:

Doctor Event trateaza orice eveniment!

Pentru intrebari, sugestii sau programari nu ezitati sa ne contactati prin oricare din optiunile urmatoare:

Adresa showroom: Str. Levantica, Nr. 45, Sector 3, Bucuresti

Telefonic:   021 321 66 96

                      0729 02 2000

                      0754 35 2000

Email: info@doctorevent.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *