Accesorii botez 

Accesorii botez pentru botezul copiilor este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Aceasta ceremonie este impetuos necesara pentru numirea oficiala a copilului si pentru alegerea nasilor de botez care in timpul ce urmeaza vor fi parintii spirituali ai copilului, calauzindu-l numai inspre bine. Atunci cand trebuie sa faci ...

Accesorii botez pentru botezul copiilor este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Aceasta ceremonie este impetuos necesara pentru numirea oficiala a copilului si pentru alegerea nasilor de botez care in timpul ce urmeaza vor fi parintii spirituali ai copilului, calauzindu-l numai inspre bine. Atunci cand trebuie sa faci un botez trebuie sa stii ca nu totul este asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie luate in vedere numeroase lucruri esentiale pentru ca ceremonia de botez sa se incheie cu un final fericit si toata lumea sa fie multumita. In plus, sunt o multime de lucruri minutioase si accesorii pe care trebuie sa le ai in vedere la botezul copilului. In primul rand trebuie sa ai in vedere hainutele cu care acesta va fi imbracat la botez. Hainutele celor mici trebuie sa fie de o calitate superioara si sa includa rochita sau costum, boneta sau caciulita, salopeta sau alte accesorii din domeniul vestimentar folosite la botez. De asemenea si botoseii pe care ii alegeti pentru copilul dumneavoastra sunt un accesoriu de botez extrem de important, acestia trebuind obligatoriu sa se asorteze cu hainutele celor mici. In al doilea rand, atunci cand te pregatesti sa organizezi o ceremonie de botez, trebuie sa gasesti un loc unde sa o faci iar dupa ce l-ai gasit, trebuie sa te ocupi de accesoriile de botez care sa incante ochii si inimile invitatilor.

Tocmai de aceea, in magazinul nostru se gaseste o gama variata de meniuri pentru botez, accesorii confectionate din tot felul de materiale colorate si haioase, in asa fel incat sa se asorteze cu tematica evenimentului, lumanari si suporturi. Interiorul meniurilor pot fi personalizate dupa gustul fiecaruia, astfel incat acestea sa fie accesorii de botez apreciate la prima vedere de invitatii pe care ii aveti. Sa nu uitam ca cel mai important accesoriu de botez pentru invitati sunt cadourile de botez pe care le vom oferi lor, denumite si marturii.

Cadourile invitatilor sunt accesorii de botez care pot fi personalizate sau nu, pot fi lucrate manual chiar de dumneavoastra sau pot fi cumparate gata confectionte de la magazin. De asemenea, la noi gasiti numeroase idei de accesorii de botez, astfel incat sa impacam si invitatii si organizatorii evenimentului. Aceste accesorii pentru botez mai sunt denumite si cocarde de botez si in general sunt impartite de domnisoare, care le dau fiecarui invitat in parte din cosulete de aceeasi culoare. Unele dintre cele mai comune accesorii de botez care sunt daruite invitatilor sunt: cruciulite cu numele copilului si data la care s-a facut botezul, rame foto cu poza copilului botezat, brelocuri inscriptionate cu data evenimentului, si multe altele. Dupa ce v-ati ocupat de aceste accesorii de botez, trebuie sa aveti in vedere ca masa fiecarui invitat sa fie decorata cu servetele confectionate asezate in inele persoanlizate cu data botezului si numele copilului sau al parintilor si la fiecare invitat in parte sa le asezati accesoriul de botez unde sa isi lase scrise parerile pro si contra despre ceremonia in cauza. Acest accesoriu de botez este la fel de important ca si celelalte si se denumeste caiet de impresii. Este impetuos necesar ca acest caiet de impresii sa fie personalizat in culorile predominante ale evenimentului iar pixul sa fie asezat intr-un suport elegant langa caiet. Daca doriti, in magazinul nostru o sa gasiti in locul pixului, stilou sau chiar toc. In cazul in care sunteti invitat la un botez si nu il organizati dumneavoastra este necesar sa stiti ce accesorii de botez ati putea face cadou celui botezat sau parintilor acestuia. Ca accesoriu de botez pentru parintii copilului puteti face cadou mamicilor gentute de scutece personalizate, sticlute cu biberoane inscriptionate cu numele celui mic, cutiute pentru Zana Maseluta, rame foto, brelocuri pentru tati si multe alte cadouri minunate.

Mai multe
Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii