CUM COMAND?

Accesorii Evenimente vine in intampinarea ta printr-o procedura simpla si rapida de comanda fara necesitatea realizarii unui cont!

MODALITATI DE CUMPARARE

Site-ul Accesorii Evenimente este in acest moment un site de comenzi prin intermediul caruia se elimina orice risc de frauda prin intermediul internetului cauzat uneori de platile electronice. Va punem la dispozitie doua modalitati simple si efeciente de comanda!

1. COMANDA ONLINE

Alegeti produsele care va intereseaza de pe site. In urma alegerii produsului/lor, adauga numarul de bucati dorite si apasati pe butonul ADAUGA IN COS. Comanda se va duce in Cosul de Comenzi unde veti vedea TOTALUL acesteia. Dupa ce ati terminat de adaugat produse puteti sa confirmati comanda apasand tasta CONFIRMA. Dupa acest pas vi se va deschide formularul care trebuie completat pentru confirmarea comenzii. In urma trimiterii formularului, un reprezentant vanzari va va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va va oferi si informatii cu privire la livrarea ei. Termenul de livrare a unei comenzi variaza intre 1 zi si maxim 14 zile (in cazul in care un produs nu este disponibil la data plasarii comenzii). Daca doriti sa anulati comanda efectuata dupa plasarea acesteia, sunteti rugati sa trimiteti un e-mail la comenzi@accesoriievenimente.ro sau sa ne sunati la unul din numerele de telefon afisate pe site in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.

2. COMANDA TELEFONICA

Puteti efectua o comanda si telefonic sunand la unul din numerele de telefon:

0754 35 2000 (Orange)

021 321 66 96 (RDS- RCS)

Si un operator vanzari Accesorii Evenimente va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.

Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:30.

In afara acestor ore va rugam sa folositi varianta de comanda online sau sa reveniti.

UNDE PUTEM VEDEA PRODUSELE?

1. LA SEDIU

Va invitam sa faceti o programare la sediul nostru situat in str. Levantica nr 45 (zona Blv. Decebal), sector 3 din Bucuresti, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 17:00

2. IN MAGAZINELE DISTRIBUITORILOR NOSTRI DIN BUCURESTI SI DIN TARA!

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati harta aflata la sectiunea Distribuitori sau sa ne contactati.

MODALITATI DE LIVRARE

Pentru toate comenziile livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid conform termenilor si tarifelor speciale, negociate de firma noastra pentru clientii nostri!

Taxa de livrare in Bucuresti

16 lei + TVA /primul kg si 0.8 lei + TVA/kg suplimentar

Taxa de livrare in tara

19 lei + TVA /primul kg si 0.8 lei + TVA/kg suplimentar

In urma confirmarii fiecarei comenzi un operator vanzari va va comunica si taxele de transport.

Pentru livrarile in arii ale tarii care nu se afla in acoperirea curierului, se va face o evaluare a taxelor de transport in prealabil.

Produsele noastre sunt expediate in cutii speciale si sunt ambalate cu grija pentru a le proteja impotriva socurilor din timpul transportului!

Pentru livrarea prin 'Curier rapid' durata expedierii este de 24 de ore, cu livrarea comezii la adresa indicata de dumneavoastra.

MODALITATI DE PLATA

1. Plata ramburs - Daca alegeti plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

2. Transfer bancar - Plata prin transfer bancar se efectueaza conform facturii primite prin e-mail sau fax. Plata se va face inainte de sosirea comenzii. La primirea dovezii platii (copie dupa OP trimisa prin fax sau e-mail), noi vom proceda la trimiterea comenzii dvs. cf dispozitiilor de livrare.

3. Cash sau Card - La sediul firmei sau la magazine.

4. Online - Va vom furniza un link securizat prin email, acest link va deschide o fereastra in cadrul site-ului de plati online MobilPay

RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comenzi@accesoriievenimente.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Returnarea este posibila in urmatoarele conditii:

·Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 48h de la primirea produselor.

·Produsul nu prezinta urme de utilizare

·Produsul este returnat in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Accesorii Evenimente va fi exonerat de orice responsabilitate.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, doar prin ordin de plata de catre Accesorii Evenimente.

TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de vanzare

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.accesoriievenimente.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Conditiile aplicabile vor fi cele existene pe site in momentul confirmarii comenzii.

Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru accesarea site-ului in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse, chiar daca nu este necesara crearea unui cont personal, este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza prin email sau telefonic. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

Copyright

Site-ul www.accesoriievenimente.ro este un proiect apartinand in totalitate SC Doctor Event SRL. Este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil a SC Doctor Event SRL.

Confidentialitatea Informatiilor 

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www.accesoriievenimente.ro au caracter strict confidential si nu vor fi oferite tertilor.

Atentionare Culori 

Pozele produselor sunt cu titlu informativ insa ele reflecta realitatea iar impreuna cu descrierea produselor incercam sa va oferim informatii exacte. In functie de monitorul dvs culorile pot diferi fata de culoarea reala.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si accesoriievenimente.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.