Albastrul marii intr-o tematica Marina

blog4pic2Vara te duce cu gandul la mare, soare, nisip, scoici, rasete si relaxare. Pentru toti cei care sunt indragostiti de albastrul marii ne-am gandit sa aducem culoarea si briza marii intr-o tematica Marina, care sa va relaxeze si sa va „racoreasca”. Indiferent de locatia aleasa de dvs noi vom avea grija ca decorul sa fie puternic „ancorat” in tematica. Si cum orice eveniment trebuie anuntat, noi va propunem un model de invitatii care vor da cu siguranta un indiciu vizual asupra a ceea ce se va intampla la nunta voastra Invitatii nunta tematica marina.

In accente cromatice de alb si albastru vom realiza un decor care ii va incanta cu siguranta pe invitati. Pentru aranjamentele florale va propunem un mix din hortensii albastre si albe la care putem adauga mici crengute decorative. Combinatia chiar te duce cu gandul la plaja si la mare prin albastrul hortensiilor si crengutele culese parca de pe o plaja pustie. Fie ca veti opta pentru aranjamente florale micute ca inaltime sau inalte si somptuoase, noi ne vom asigura ca fiecare din ele sa se incadreze in tematica. navy blue wedding ideas wedding reception 11

Blue-and-Silver-wedding-La-Jolla

Vom completa aspectul meselor cu servete legate cu o panglica albastra, la care putem aplica scoici sau stelute de mare. In categoria Tematica Marina veti gasi o mare varietate de marturii cu, care va puteti surprinde invitatii. Si cum ne place sa punem accent pe detalii, vom numerota mesele cu nume de oceane, mari sau diverse specii acvatice in minunatele Rame foto plaja si mare. Pentru a crea o atmosfera romantica, dorita la orice nunta, vom intregi decorul meselor cu mici boluri cu nisip si scoici in care vom aseza lumanarele albe.

Mai jos va prezentam un model pentru buchetul miresei incadrat si el in tematica Marina: hortensii albastre si miniroze, o  combinatie care va cuceri orice mireasa 🙂 buchet-mireasa-hortensia-si-miniroze

Cu ajutorul minunatei Colectii marina regala va veti putea primi invitatii cu un set superb de pahare miri, iar acestia isi pot scrie impresiile sau sfaturi de viitor pentru miri intr-un caiet de impresii decorat in stil marin.

De retinut este faptul ca putem adapta aceasta tematica Marina atat pentru un botez cat si pentru o petrecere aniversara. Prin urmare, daca va regasiti ca si stil in aceasta tematica noi suntem pregatiti cu idei noi si originale pentru fiecare eveniment din viata dumneavoastra, iar preturile echipei Doctor Event nu va afecteaza bugetul, garantandu-va distractia 100%.

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *