Botez cu tematica Jungle

5.Vroiam de mult sa va prezentam un botez tematic cu multe animalute. Astazi va aducem in prim plan celebrele animalute din jungla, intr-un botez cu totul si cu totul special, potrivit atat pentru fetite cat si pentru baietei. Ce ziceti? Va aventurati cu noi intr-o calatorie minunata prin jungla?

Invitatiile pot avea un design unic, daca optati pentru o grafica inedita. Acestea au fost realizate in tonuri de galben si gri si au fost imprimate cu imaginile a doi elefantei adorabili. In aceleasi nuante calde a fost creat si restul decorului. Elefantei, girafe, zebre, maimute, lei, antilope..toate si-au facut simtita prezenta in decorul meselor, fie ca simple piese de decor, fie sub forma de inele pentru servete. Aranjamentele florale au fost si ele adaptate tematicii fiind create intr-un stil haotic din flori precum santini, solidago, trandafiri si frunze de feriga. In vaze inalte sau in elefantei argintii, aranjamentele florale au fost pata de culoare din decorul meselor. Ca si marturii pe care sa le oferiti invitatilor, noi va propunem o gama variata de marturii cu tematica Jungle, de unde va puteti alege in functie de preferinte.

Va invitam asadar sa „savurati” imaginile dintr-o calatorie prin jungla, unde orice coltisor a fost atins de conceptul tematic 🙂51131211921261071089

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *