Botez cu tematica Picturi

Culoare, culoare, foarte multa culoare – cam asa am putea descrie in cateva cuvinte urmatoarea tematica pe care v-o propunem atat pentru botez cat si pentru o aniversare speciala!

Pornim de la cateva picturi, adaugam aranjamente florale inedite si accesorii pe masura si obtinem o frumoasa tematica, perfecta pentru orice perioada a anului. In speranta ca vom reusi sa va inspiram va propunem pentru decorul meselor nuante delicate de corai, roz si verde, ideale pentru un look sweet si elegant in acelasi timp. Cu o importanta paleta de culori si picturi in miniatura (replici ale marilor pictori), decorul meselor prinde contur incet incet. 

Si cum la orice eveniment ne dorim foarte mult ca invitatii sa se simta bine, va propunem un mic deliciu sub forma marturiilor: cutiute personalizate cu initiativa numelui sarbatoritei, pline cu migdale glazurate. Suntem siguri ca vor fi „devorate” imediat de catre toti invitatii, mici si mari deopotriva. 

Un decor nu ar fi niciodata complet fara un aranjament floral pe masura. Asadar va propunem ca si piese centrale pe mese, aranjamente florale inedite, realizate in stil art-nouveaux, diferit pentru fiecare masa, insa cu aceeeasi compozitie florala. Absolut minunate! Invitatii sunt poftiti sa se aseze la mese, fiindu-le usor sa se isi gaseasca locul cu ajutorul mini sevaletelor cu picturi pe care putem trece numele fiecaruia!

Restul sunt detalii pe care le putem adauga personalizat in functie de fiecare client. Va invitam asadar sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Noi suntem nerabdatori sa va surpindem !

 

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *