Campanie umanitara Valea Screzii 2013

Duminica diminineata am plecat pe o ploaie infernala catre Valea Screzii. Nu mai conta vremea de afara caci stiam bucuria care o vom produce din nou cu aceste mici ajutoare odata ce ajungem. Am ajuns chiar inainte de inceperea slujbei. Imediat am fost inconjurati de fete vesele care s-au oferit sa ne ajute sa descarcam. Atunci am stiut ca fericirea este sa ajuti fara sa ti se ceara si sa lasi bucuria care rezulta din acest ajutor sa te umple de energie.Vrem sa multumim din nou prietenilor care ne-au ajutat sa umplem dubita noastra cu produse alimentare, jucarii si hainute pentru cei de acolo. Printre acestia enumeram: Fam. Nicolae; Stefan si Ana Maria Vayna; Andrada si Remus Scrieciu; Gretuta Marchidan; Alex si Andreea Pavel; Cristian Pascal; Cristi Filip. Si le multumim si celor care au insistat sa ramana anonimi.Valea ScreziiPicture 14Picture 13Picture 9Picture 10Picture 11Picture 12

Asa cum deja  stiti, Accesorii Evenimente se implica in ajutorarea copiilor abandonati, orfani din Valea Plopului si Valea Screzii, nu doar de Craciun sau de Paste. Accesorii Evenimente doreste sa stranga cu ajutorul prietenilor de pe Facebook si a clientilor sai ajutoare pentru acesti copii si sa transporte cu vehiculele proprii toate aceste ajutoare catre acestia. Nu ramaneti indiferenti fata de problemele adevarate cu care din pacate semenii nostri se confrunta si alaturati-va noua, astfel incat sa le asiguram acestor suflete hrana, imbracaminte si alte obiecte utile.

Deja cativa prieteni si clienti fideli precum fam. Nicolae din Bucuresti si-au facut mereu drum pe la noi cu hainute pentru cei mici, rechizite si ce au mai putut. Ei sunt un exemplu pentru noi si le multumim!

Asadar, “Caravana Accesorii Evenimente” apeleaza la dvs sa trimiteti sau sa aduceti la sediul nostru (str.Levantica 45, sector 3, Bucuresti) pana la data de 28 iunie 2013, orice doriti sa donati de la alimente la haine, rechizite sau sa bifati cateva din lucrurile pe care noi le-am pus in lista de mai jos. Puteti citi mai multe despre acestia si Parintele Tanase Nicolae care are in grija lui peste 400 de suflete si care traiesc doar din mila celor care isi amintesc de ei.

Aici puteti sa vedeti mai multe reportaje:

http://www.sufletortodox.ro/inregistrari-audio-video/37-parintele-nicolae-tanase/53-prezentare-valea-plopului-valea-screzii-copiii-din-asezamintele-de-plasament-familial-de-la-asociatia-pro-vita-pentru-nascuti-si-nenascuti-pr-nicolae-tanase

Sau puteti sa accesati paginile de Facebook:

http://www.facebook.com/ValeaPlopuluiOrphans

Sau pagina Asociatiei ProVita:

http://www.facebook.com/provitabucuresti

sau pe pagina blogului nostru:

https://marturiinunta.com/campanii-umanitare

Lista Alimente/Produse de Donat pentru Copii din Valea Plopului si Valea Screzii:

Faina
Orez
Malai
Conserve de orice fel
Bicarbonat
Praf de copt
Zahar
Ulei
Lapte praf
Cartofi
Morcovi
Sare
Sos de Rosii
Paste
Cereale
Gem
Ciocolata
Orice aliment rezistent sau cu termen de valabilitate mai mare sau orice aliment pe care doiti sa il donati

Alcool Sanitar
Pansamente
Aspirina
Paracetamol
Antinevralgic
Antihistaminic
Orice alt medicament util

Haine de orice fel (mai ales de copii)
Pantofi de orice fel (mai ales de copii)
Caciuli, fulare, manusi

Caiete
Pixuri
Rechizite
Jucarii de orice fel
Carioci
Creioane
PlastelinaCarti

Calculator vechi
Hard disk vechi
Monitor vechi
Orice alt obiect de care dvs nu mai aveti nevoie sau ati fii vrut sa il aruncati  ex: televizor  vechi, frigider, combina, ceas etc)

Va multumim pentru timpul dvs si dorinta de a ajuta!

 

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *