Campanie Umanitara Valea Screzii 2014

Asa cum deja  stiti, Accesorii Evenimente se implica in ajutorarea copiilor abandonati, orfani din Valea Screzii, nu doar de Craciun sau de Paste.
Accesorii Evenimente doreste sa stranga cu ajutorul prietenilor de pe Facebook si a clientilor sai ajutoare pentru acesti copii si sa transporte cu vehiculele proprii toate aceste ajutoare catre acestia. Nu ramaneti indiferenti fata de problemele adevarate cu care din pacate semenii nostri se confrunta si alaturati-va noua, astfel incat sa le asiguram acestor suflete hrana, imbracaminte si alte obiecte utile.

Asadar, “Caravana Accesorii Evenimente” apeleaza la dvs sa trimiteti sau sa aduceti la sediul nostru, str.Levantica nr. 45, sector 3, Bucuresti pana la data de 19 septembrie 2014, orice doriti sa donati de la alimente la haine, rechizite sau alte obiecte utile. Mai jos va lasam lista cu alimente/produse pe care puteti sa le donati si nu uitati ca puteti dona orice obiect pe care dvs nu il mai folositi sau ati fi vrut sa il aruncati, ca de ex. televizor vechi, frigider, ceas, masina de spalat, combina..etc.

Faina, orez, malai, conserve de orice fel, zahar, ulei, lapte praf, cartofi, morcovi, sare, sos de rosii, paste, cereale, gem, dulceturi, condimente de orice fel, sau orice alt aliment cu termen de valabilitate mare.

Fiecare donatie va fi inregistrata cu numele dvs, nr de telefon sau email si puteti vedea pe facebook ce am reusit DOAR IMPREUNA  sa facem!

Va multumim pentru timpul dvs si dorinta de a ajuta!

Echipa Accesorii Evenimente

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *