Chic & Pink – nunta Primavara

Unele nunti sunt incontestabil adorabile, indiferent de stilul adoptat. Aceasta nunta chic in tonuri calde de roz este cu siguranta una dintre ele. Incepand de la accesoriile elegante si glamoroase care ii asorteaza perfect tinuta miresei si pana la decorul de vis al intregului eveniment, toate se incadreaza perfect in stilul adorabil si sunt perfecte pentru o nunta in acest minunat sezon de primavara in care ne aflam.

Decorul a fost realizat in intregime in culori calde de roz si alb, cu accesorii specifice si binenteles intr-o nota personala: aranjamente florale inalte, realizate pe sfesnice aurii, numere de masa in rame, meniuri, romanticele lumanari in diferite suporturi, marturii hand made create special pentru invitati (sticlute cu limonada). Am facut si noi o selectie a celor mai bune fotografii care surprind cel mai bine detaliile elegante ale acestei nunti, va invitam sa aruncati o privire, pentru ca nu-i asa, pozele povestesc cel mai bine despre cum a fost evenimentul.

Get ready to be inspired! View More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russellView More: http://emiliajane.pass.us/halie-russell

Suntem sociabili, tu?:

2 thoughts on “Chic & Pink – nunta Primavara

  1. Intotdeauna accesoriile glamoroase dau o anumita atmosfera de neuitat nuntii. Daca reusesti sa gasesti un restaurant care sa iti ofere posibilitatea sa iti organizezi nunta asa cum iti doresti o sa ai un eveniment cu adevarat special!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *