Impreuna putem ajuta

In perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna Accesorii Evenimente lanseaza o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor abandonati, orfani din Valea Plopului si Valea Screzii.
Accesorii Evenimente doreste sa stranga cu ajutorul prietenilor de pe Facebook si a clientilor sai ajutoare pentru acesti copii si sa transporte cu vehiculele proprii toate aceste ajutoare catre acestia. Nu ramaneti indiferenti fata de problemele adevarate cu care din pacate semenii nostri se confrunta si alaturti-va noua astfel incat sa le asiguram acestor suflete hrana, imbracaminte si alte obiecte utile pentru perioada iernii.DSC_0077DSC_0068DSC_0063DSC_0060DSC_0055DSC_0052DSC_0033DSC_0027DSC_0022DSC_0023
Puteti citi mai multe despre acestia si Parintele Tanase Nicolae care are in grija lui peste 300 de suflete si care traiesc doar din mila celor care isi amintesc de ei.
Aici puteti sa vedeti mai multe reportaje:
http://www.sufletortodox.ro/inregistrari-audio-video/37-parintele-nicolae-tanase/53-prezentare-valea-plopului-valea-screzii-copiii-din-asezamintele-de-plasament-familial-de-la-asociatia-pro-vita-pentru-nascuti-si-nenascuti-pr-nicolae-tanase
Sau puteti sa accesati paginile de Facebook:
http://www.facebook.com/ValeaPlopuluiOrphans
Sau pagina Asociatiei ProVita:
http://www.facebook.com/provitabucuresti
Asadar, “Caravana Accesorii Evenimente” apleaza la dvs sa trimiteti sau sa aduceti la sediul nostru (str.Levantica 45, sector 3, Bucuresti) pana la data de 1 Decembrie 2012, orice doriti sa donati de la alimente la haine, rechizite sau sa bifati cateva din lucrurile pe care noi le-am pus in lista de mai jos.
Fiecare donatie va fii inregistrata cu numele dvs, nr telefon si email si in momentul livrarii tuturor produselor pana in ajunul Sf.Nicolae, veti putea vedea si pe Facebook  ce am reusit DOAR impreuna sa facem!

Intrati si pe pagina noastra de Facebook si dati Share la aceasta campanie:http://www.facebook.com/www.accesoriievenimente.ro

Lista Alimente/Produse de Donat pentru Copii din Valea Plopului si Valea Screzii.

Faina
Orez
Malai
Conserve de orice fel
Bicarbonat
Praf de copt
Zahar
Ulei
Lapte praf
Cartofi
Morcovi
Sare
Sos de Rosii
Paste
Cereale
Gem
Ciocolata
Orice aliment rezistent sau cu termen de valabilitate mai mare sau orice aliment pe care doiti sa il donati

Alcool Sanitar
Pansamente
Aspirina
Paracetamol
Antinevralgic
Antihistaminic
Orice alt medicament util

Haine de orice fel (mai ales de copii)
Pantofi de orice fel (mai ales de copii)
Caciuli, fulare, manusi

Caiete
Pixuri
Rechizite
Jucarii de orice fel
Carioci
Creioane
PlastelinaCarti

Calculator vechi
Hard disk vechi
Monitor vechi
Orice alt obiect de care dvs nu mai aveti nevoie sau ati fi vrut sa il aruncati (ex: televizor  vechi, frigider, combina, ceas etc).

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *