O colectie fascinanta de Globuri Muzicale disponibile doar la Accesorii Evenimente

Globurile de zapada, lumi in care Sarbatorile de iarna isi traiesc vesnicia sunt printre cele mai populare obiecte de colectie. Feeria unei lumi creata intr-o sfera de sticla din care dansul plin de sclipire al zapezii incanta mereu privirile copiilor si nu numai. Obiecte de decor amuzante , aceste mici simboluri ne duc cu gandul intotdeauna la iernile copilariei noastre la sarbatorile Craciunului si la veselia noului inceput al fiecarui an.

Mai jos va prezentam o colectie minunata de globuri muzicale care va vor incanta cu adevarat si care va vor face sa simtiti magia craciunului.

Toate Globurile muzicale sunt cadouri elegante  si o incantare pentru o viata intreaga

Un glob muzical clasic in care este prezentat Mos Craciun alaturi de un brad impodobit. La baza Bradului de Craciun se gaseste si desaga Mosului plina cu bunatati si cadouri. Melodia acestui glob este Here comes Santa Claus.


Un extraordinar glob muzical in forma de brad de Craciun. Bradul este din sticla si in jurul lui se invarte decorul. Bradul are un led care isi schimba culorile in permanenta. Melodia acestui minunat glob muzical este formata din mai multe cantecele de craciun


Un glob muzical in care veselul Mos Craciun coboara pe cos, dar nu stie ca de data aceasta focul este aprins. Acest minunat glob de sticla plin cu apa are melodia Here Comes Santa Claus.

Iata un glob muzical care ne prezinta minunata scena a Nasterii Domnului Nostru cu steaua care rasare si atrage privirea celor trei regi. Globul este din sticla si este plin cu apa. Stelute se poate aprinde. Melodia acestui glob este O little town Bethlehem


Va asteptam sa va convingeti de calitatea si unicitatea lor inegalabila incepand cu data de 20.11.2012 in Baneasa Shopping City la magazinul tip insula The Gift (etaj 1).

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *