Plantele suculente in aranjamente florale

Succlent-Bridal-Bouquet-Diafane, naturale si extrem de versatile. Cam asa pot fi descrise in cateva cuvinte plantele cunoscute sub denumirea de „suculente”. Nu sunt pretentioase, sunt mici, naturale si intr-o varietate de forme, iar aranjamentele florale cu „suculenti” sunt absolut adorabile. Le putem combina cu maiestrie in cele mai ingenioase aranjamente (mai jos certificam cele spuse aici)  🙂  Si suntem nerabdatori sa vi le aratam si voua. Fiecare aranjament e unic, are la baza o idee sau de ce nu, o poveste.

Din dictionar, fiecare planta suculenta vine ca o forma de viata care inmagazineaza apa in frunze, tulpini, si/sau radacini, pe care apoi o elibereaza treptat, in functie de mediul in care se regaseste. Intr-o lume in care se pune din ce in ce mai mult accent pe produse eco, naturale si pentru ca si noi suntem responsabili de viitorul ecologic al tarii noastre, va invitam sa descoperiti aceste minunate plante suculente, fie in diverse aranjamente florale pentru ocazii diferite, nunti, botezuri, petreceri aniversare, corporate sau private sau pur si simplu ca si aranjamente florale pentru propria locuinta.

Noi ne angajam cu multa pasiune sa transformam orice aranjament din plante suculente intr-o poveste care sa va aduca multe zambete pe chip. Astfel, fie ca le oferiti ca si marturii de nunta sau botez sau se regasesc in aranjamentele florale de pe mese, din caminul propriu, plantele suculente vor cuceri cu siguranta. Trebuie sa subliniem ca ele pot fi folosite ulterior de invitati ca si mici decoratiuni pentru casa, ramanand amintiri vii si pretioase si pe viitor!aranjament-floral-astilbe

Marturii cu plante suculente

Cu paiete, fluturasi, ciupercute, panglica, fundite, rafie, sfoara si multe alte accesorii, personalizate pentru nunta sau botez, mai jos va aratam doar cateva din multiplele modele in care va putem realiza aceste minunate plantute suculente, ca si marturii pentru nunta/botez, in aranjamente florale si chiar in buchetul miresei. Invitatii le vor aprecia, suntem convinsi de asta!

„Lasati dragostea sa creasca!”bot1suc1suc8suc6poza grup

Sursa fotografii Accesorii Evenimente

Suntem sociabili, tu?:

2 thoughts on “Plantele suculente in aranjamente florale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *