Roz cuart & albastru seren

AFDIYW-Pantone-Color-of-the-Year--Rose-Quartz-and-Serenity-Wedding-Projects-1_Large500_ID-1336510Pentru prima data in istorie, o combinatie de doua nuante: roz cuart si albastru seren sunt alese de Institul Pantone drept culorile anului 2016!
Impreuna rozul-cuart si albastru-seren dau nastere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz si cele reci de albastru se combina perfect, reflectand o stare de bine si un sentiment de pace, ordine si organizare. In acelasi timp, aceasta minunata combinatie de nuante este inedita si provocatoare, deoarece, pana acum nu s-a regasit in asocierile traditionale de culori.

Lumea modei, a design-ului interior dar si a organizarilor de evenimente se va invarti, asadar, in jurul acestor doua nuante atat de inedite. Multe dintre cele mai mari case de moda si-au lansat deja colectiile din care nu lipsesc noile culori.

Acest amestec perfect de culori poate reflecta in cel mai frumos mod, un decor romantic, chic si elegant in acelasi timp in cadrul nuntii tale. O explozie calda de culori care iti vor transforma evenimentul intr-unul unic. Mai jos va propunem viziunea noastra de a combina aceste doua nuante, astfel incat nunta dvs sa fie un adevarat succes.Pantone-Color-2016-A2zWeddingCardsPantone-Color-2016-Wedding-Decor-A2zWeddingCardsPantonoe-Color-2016-Wedding-Invitations-A2zWeddingCardsPantone-Color-2016-Wedding-Attire-A2zWeddingCards

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *