Spune „DA” in septembrie/octombrie

poza concurs toamna1Nuntile de toamna au farmecul lor! Vremea este frumoasa, soarele nu ne mai incalzeste atat de puternic, intreaga natura se coloreaza in nuante minunate si romantice si ofera viitoarelor mirese o sursa extraordinara de inspiratie in ceea ce priveste designul de nunta atat al florilor din buchetul miresei cat si al aranjamentelor florale si ale salii!

Asadar dragi fete, daca aveti nunta in lunile septembrie sau octombrie, Accesoriko te premiaza cu un set de pahare pentru miri, in culorile toamnei in valoare de 130 lei!IMG_2370

 Tot ce trebuie sa faci este sa dai like si share public paginii noastre de facebook si sa ne lasi in cadrul unui comentariu la poza de concurs numele tau impreuna cu data nuntii tale!

Castigatorul/castigatoarea  va fi desemnat/a in urma extragerii automate cu sistemul Random iar transportul premiului este gratuit oriunde in tara!

Regulamentul concursului:

– Concursul se desfasoara in perioada 16 septembrie – 01 octombrie

– Comentariile incomplete sau anonime nu vor fi luate in considerare

– Castigatorul/castigatoarea va fi desemnat/a prin extragere automata folosind sistemul Random.org

– Numele castigatorului/castigatoarei va fi anuntat pe pagina noastra de facebook in cadrul pozei de concurs, in maxim 72 de ore de la incheierea concursului.

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *