Tematica Alb & Negru

black-and-white-wedding-invitations-stationery-brocade-paradise-point-vh1-tough-loveEleganta, rafinament, dantela..sunt doar cateva din detaliile specifice acestei tematici de nunta. Daca iti doresti o nunta iesita din comun, care sa ii impresioneze pe invitati pana la cel mai mic detaliu, noi iti propunem tematica Alb & Negru. Permite-ne sa-ti aratam cum din aceasta clasica combinatie, se poate realiza intr-adevar o nunta de vis.

In ceea ce priveste invitatiile, va propunem un model elegant, in care contrastul dintre alb si negru este pus in valoare de un model floral Invitatii nunta model elegant. Pentru ca decorul meselor sa fie complet vom opta pentru meniuri mese, suporturi card pentru numele invitatilor, dar si numerotarea meselor in Rame foto albe elegante. Marturiile pot fi si ele adaptate cu usurinta acestei tematici, iar in acest sens, va propunem aceste delicioase Cutiute alb&negru cu bomboane marca Buratti Confetti.

Contrastul puternic dintre alb si negru se poate regasi si in aranjamentele florale. La acest capitol vom opta neaparat pentru flori albe decorate cu panglici negre asezate fie in vaze inalte, fie in boluri negre. De la anemone,  bujori, cale, trandafiri, gerbera sau chiar lalele..indiferent care va fi alegerea dumneavoastra, noi ne vom ocupa ca oricare din variante sa se incadreze perfect in tematica Alb & Negru. Pentru un plus de lumina vom folosi boluri mici, transparente, in care vor pluti lumanarele albe si negre. wedding-black-whiteBuchetul de mireasa va fi si el adaptat la tematica Alb & Negru.black_and_white_2

Ce poate indulci cel mai bine un eveniment..daca nu un fabulos candy bar plin cu delicatese home made, fara conservanti si alte „bazaconii” ( Sweetie Pi ), pe care il vom personaliza cu printuri speciale, etichete, rame foto sau banere care vin cu o imagine speciala sau cu un mesaj important. Si nu uitati: toate evenimentele organizate de echipa Doctor Event se muleaza perfect pe orice buget si va garanteaza distractia 100%.

Black-White-Silver-Candy-Station-Flor-Vasquez-Weddin-UCI-Club-013

black-white-wedding-theme

Sursa fotografii http://www.andersruff.com

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *