Un curcubeu la Prima Aniversare

Suntem incantati de stralucirea si culorile din tematica „Curcubeu la rainbow-party-treats-02-640x907 (1)Prima Aniversare”. Clientii nostri ne intreaba mereu ce tematici pot adopta pentru prima aniversare a prichindelului lor. Este foarte dificil sa stii ce isi doresc cu adevarat cei mici pentru aniversarea lor din moment ce ei inca nu sunt la varsta la care pot „decide”{se va intampla cu siguranta mai tarziu 🙂 }. Insa putem spune cu certitudine ca iubim culorile curcubeului si ne-am gandit ca o tematica „colorata” este perfecta pentru prima aniversare a micutului dvs! Ce copil nu adora baloanele si culorile vesele ale curcubeului?

Ne-am gandit ca este o idee grozava sa va propunem tematici si pentru prima aniversare din viata copilului dvs si tocmai de aceea vrem sa impartasim cu voi imaginile de la o astfel de petrecere tematica. Am folosit toata paleta de culori a curcubeului, iar detaliile au iesit perfecte. Suntem convinsi ca aceasta tematica va ramane o amintire vesela si colorata pentru cel mic peste cativa ani, dar si pentru invitati.

Invitatiile personalizate le vor da cateva detalii invitatilor dvs despre tematica viitoarei petreceri! Cat despre decoratiuni si aranjamentele salii…avem solutii nelimitate: putem folosi lampioane colorate atarnate si baloane in culorile curcubeului (toti copiii le adora). Servetele personalizate si la fel de vesel colorate, fetele de masa in ton cu tematica…toate acestea si multe alte detalii vor aduce zambete nepretuite pe chipurile celor mici, iar invitatii dvs vor avea cu siguranta ce povesti!

chevron-rainbow-invitation-950x950-640x640rainbow-candy-640x426

Ca decorul sa fie complet nu puteti sari peste candy-bar. In culori vesele si plin de bunatati home made va fi un adevarat deliciu atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Daca nu v-am convins pana acum..suntem siguri ca imaginile o vor face! 🙂

rainbow-party-setup-ideas-640x314rainbow-party-bar-640x426rainbow-party-treats-03-640x907rainbow-party-favors-640x426rainbow-cake-push-up-pops-640x426

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *