Winnie the Pooh intr-un botez de poveste

Ce poate fi mai potrivit pentru botezul unui mic prichindel daca nu personaje haioase din desene animate, povesti sau povestiri. Noi credem ca in jurul oricarui personaj celebru din desene animate se poate contura o minunata tematica de botez, o poveste chiar. Cum afara nu ne mai putem bucura de verdeata, ne-am gandit sa o aducem in interior in cadrul acestui botez minunat, iar personajul principal din povestea noastra de astazi este ursuletul Winnie the Pooh. Acest ursulet haios ne-a inspirat sa cream un decor de poveste, celebrul Winnie punandu-si amprenta pe decorul idilic al locatiei, dar si pe marturiile pe care parintii le-au oferit invitatilor.

Tonuri vii de verde si galben au fost redate minunat in aranjamentele florale de pe mese, create in ghivece ivoire, asezate pe carti vintage si accesorizate cu siraguri de perle au fost piesele centrale in jurul carora decorul a inceput sa prinda contur. Se spune despre spicele de grau ca aduc noroc, asadar le-am folosit si noi in decorul floral, combinandu-se perfect cu trandafirii galbeni.

Invitatii au primit ca si marturii mici borcanase cu miere naturala, preferata ursuletului, accesorizate conform tematicii, fiind surprinsi astfel prin originalitate si design. Decorul meselor a fost completat de colectia de meniuri, carduri si numere de masa Ursulet. Pentru un plus de lumina difuza pe mese s-au asezat pahare inalte cu picior argintiu, in care am asezat mici lumanarele pastile. Scaunele au fost imbracate in huse albe si decorate intr-un stil inedit cu esarfe vernil din organza.

Cele mai frumoase tematici de botez sunt inspirate din personaje de desene animate si noi credem ca sunt si cele mai potrivite. Fie ca va pregatiti de botezul unui baietel, sau al unei fetite, nu ai cum sa dai gres cu o astfel de tematica. IMG_6726IMG_6731IMG_6725IMG_6747

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *