Bucurie si multe emotii la Valea Screzii

Asa cum stiti, Campania noastra umanitara pentru Valea Screzii s-a incheiat si dupa cum v-am promis ca o sa va tinem la curent cu informatii si imagini de la „fata locului”…ne tinem de cuvant!

Sambata dimineata, 20 septembrie 2014, cu emotii si plini de speranta am pornit la drum cu masina incarcata de alimente, rechizite, hainute, etc..toate stranse doar cu ajutorul vostru si cu aceasta ocazie dorim sa va multumim din tot sufletul. Ajunsi la Valea Screzii,  bucuria si caldura cu care am fost intampinati nu am schimba-o cu nimic: copii de toate varstele pentru care bucuria, fericirea si zambetul pe buze pot fi aduse prin lucruri marunte! Este coplesitor sa vezi cat de mult inseamna pentru acei copii acele mici donatii facute de oameni cu sufletul mare si noi ne bucuram ca am avut ocazia sa fim „mesagerii” acestei stari pe care le-am oferit-o chiar si pentru cateva momente! Emotia cea mai mare a venit atunci cand am fost invitati sa luam masa alaturi de ei (mancare de post) si putem invata din aceasta ocazie ca din putinul lor au vrut sa ne ofere si noua! Nu trebuie sa ai prea mult ca sa oferi..e suficient sa ai un suflet mare si generos ca sa poti oferi si celor din jurul tau din ceea ce ai tu.

Le multumim si lor, pe aceasta cale, pentru bucuria cu care ne-au primit, pentru caldura sufletului lor si generozitatea oferita, pentru lectiile de viata pe care le invatam de fiecare data cand ajungem pe la ei si pe care nu ar trebui sa le uitam niciodata si ne angajam ca si pe viitor sa continuam sa ne gandim ca, din pacate, exista foarte multe persoane care au nevoie de ajutorul nostru si sa le ajutam atat cat putem. Mai jos va lasam imaginile de la „fata locului” din momentul in care am ajuns la Valea Screzii. IMG_6875IMG_6877IMG_6878IMG_6879IMG_6881IMG_6885

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *