O nunta romantica in roz si verde

poza10Suntem foare norocosi, clar! Si asta e un lucru deja demonstrat, probat si care nu mai are nevoie de alte confirmari! Spunem asta pentru ca avem norocul sa intalnim oameni frumosi, prietenosi si veseli. Norocul asta al nostru face ca lucrurile sa mearga „ca unse” atunci cand pregatim o nunta cu o tematica anume. Mai mult decat atat, ne bucuram extrem de mult cand clientii sunt foarte receptivi la ideile noastre, ne acorda incredere si ne „lasa de capul nostru”, lucru pentru care le multumim din tot sufletul nostru. In articolul urmator va propunem o nunta eleganta si sofisticata, in tonuri de roz si verde. cu flori delicate si detalii subtile de auriu.

Cu accente fine de roz si verde poti obtine un efect minunat, de basm. Lumini delicate, decor impecabil si mici detalii creative…veti obtine cu siguranta tematica propusa de noi. Toate detaliile acestui decor, incepand cu invitatiile si terminand cu aranjamentele florale si ale meselor au fost realizate intr-o cromatica usor romantica, de roz si verde, si eleganta in acelasi timp. Mesele au fost imbracate in auriu, cu multe paiete, servetele s-au integrat perfect in cromatica, iar numerele de masa in minunatele rame aurii au dat un plus de eleganta decorului meselor. Atmosfera romantica a fost data de mici lumanarele asezate in pahare frumos decorate.

Aranjamentele florale au fost o adevarata explozie de culoare: roz pal, roz intens, verde pal si crud..toate acestea in bujori, trandafiri, hortensii si multa verdeata aranjate pe sfesnice inalte. Rezultatul?!..pe noi ne-a incantat peste masura!

Ca o concluzie: a fost o nunta eleganta si sofisticata, cu aranjamente florale mari intr-o cromatica simpla si rafinata! Alaturi de doi miri veseli si relaxati si invitati dragi distractia nu putea fi decat pe masura! Ce n-am reusit noi sa va povestim suntem siguri ca o vor face pozele de mai jos. Enjoy! poza1poza4poza5poza8poza3poza2poza9poza7

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *