Nunta cu tematica „Country”

Cand spui „country” te gandesti la Texas,  Vestul Salbatic, cizme de cowboy, baloti de paie si multa voie buna. La o nunta cu71_colorful-country-vintage-nashville-weddi-2925f7a216bf7e43 tematica „Country” predomina lemnul si materialele naturale, motivele florale, influentele rustice, vintage, culorile neutre sau pastelate ce variaza in functie de stil – de la tonuri de crem, bej, alb, roz deschis pana la maro inchis, negru, gri, kaki, uneori caramiziu. Astfel ca, mergand pe o combinatie intre elementele cheie ale acestui stil, la care adaugam un strop de imaginatie…vom transforma nunta ta, intr-una 100% country. Un must have al acestei tematici sunt antichitatile, culorile vesele, calde, decoratiunile facute din paie, spice de grau, ghinde (in functie de anotimpul in care are loc evenimentul), rame vechi, detalii rustice.

Detaliile acestui concept se vor reflecta incepand de la invitatiile de nunta pe care le putem accesoriza cu sfoara, sau prin aplicatii de nasturasi sculptati din lemn.invitatii_5invitatii_1

Sfoara, spicele de grau si materialele rustice..sunt detalii pe care le putem folosi la crearea unui buchet de mireasa in stil country. Un accesoriu cheie la o nunta country sunt cizmele de cowboy..asadar fii indrazneata si poarta-le in ziua marelui eveniment!

La decorarea meselor si a scaunelor putem folosi materiale aspre precum iuta, in, dar si materiale brodate. O alta alternativa la decorarea meselor ar fi fetele de masa in carouri, insa asta doar daca ne permite locatia aleasa de dvs. In ceea ce priveste aranjamentele florale, optiunile sunt nelimitate: de la florile de camp, bujori, maci, lalele, decorate cu spice de grau si asezate pe buturugi din lemn, toate acestea vor completa decorul meselor in stil country.

Pentru coltul tematic, ce ziceti de un candy bar vesel, colorat si 100% home made, cu produse puse la dispozitie de Sweetie Pi. Putem pregati chiar si un photo booth (coltul foto) unde invitatii impreuna cu dvs isi pot face poze intr-un decor original si vesel! Intr-un decor cu specific country fotografiile vor iesi grozave, iar amintirile vor fi pe masura. Asadar fii indrazneata si alege ca tematica de nunta stilul country, iar noi iti garantam distractia si decorul specific! Daca inca sunteti nehotarati speram ca imaginile urmatoare sa va convinga ca nunta cu tematica country va fi un eveniment pe cinste One-Love-2Treybig_Vinson_Brandi_Welles_Photographer_18372_20111002marcellasbridal_lowbridal-showerbridal-shower-8Treybig_Vinson_Brandi_Welles_Photographer_18371_20111002marcellasbridal_lowTreybig_Vinson_Brandi_Welles_Photographer_18323_20111002marcellasbridal_low

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *