Nunta lui Jessica Simpson. Tematica – „Great Expectations”

jesssplit2Jessica Simpson s-a casatorit pe 5 iulie cu  Eric Johnson, mireasa descriind weekend-ul ca fiind „magic”. Dupa ce am vizualizat filmuletul dat publicitatii si pozele din ziua marelui eveniment, putem spune si noi ca a fost intr-adevar feeric. Fiind un eveniment atat de important nu puteam sa nu scriem ceva despre el. Cuplul a stralucit pur și simplu, iar mireasa s-a simtit precum o printesa din poveste, cu un look romantic si regal in acelasi timp. Jessica a purtat cu mandrie o rochie semnata Carolina Herrera impreuna cu un superb buchet de mireasa realizat dintr-un mix de trandafiri, intr-un cuvant a fost sexy, simpla si diafana,  iar Eric a aratat grozav intr-un costum negru.

Aranjamentele florale și intregul decor i-au purtat pe oaspeți într-o lume magică. Intr-o locatie fabuloasa plina de candelabre impunatoare, auriul a fost culoarea vedeta: de la invitatiile de nunta, cardurile de nume, aranjamentul meselor si al scaunelor..pana la tortul de nunta, toate au purtat accente de auriu. Aceasta tematica de nunta si-a propus sa transforme o moderna poveste de dragoste intr-un basm magic si romantic. Astfel ca elementele romantice (in cazul de fata o padure de poveste realizata din copacei plini de lumini) s-au imbinat perfect cu elementele de design modern, dar rafinate (in cazul de fata sfesnicele inalte de pe aranjamentele meselor, candelabrele). Conform tematicii de nunta „Great Expectations” putem spune ca totul a domnit sub imperiul luxului si stralucirii. Intr-o asemenea atmosfera Jessica Simpson și soțul său au dansat toată seara, simțindu-se bine alături de invitați!

Nu trebuie sa visezi la o astfel de nunta si nici nu trebuie sa faci credit la banca ca sa ti-o poti permite. Accesorii Evenimente impreuna cu producatorii de evenimente Doctor Event iti pot replica un astfel de concept inedit..dar in bugetul tau! Contacteaza-ne azi pentru o oferta personalizata si nu uita: previzualizarea este gratuita!

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *