Nunta in stilul „The Great Gatsby”

great-gatsby-wedding-theme-bridal-style-reception-decor-2.original gatsbyAtunci cand vine vorba despre tematica nuntii lor, majoritatea mirilor o aleg pe cea cu care se identifica. Daca va doriti un eveniment desprins din romane sau din filme, daca sunteti eleganti, sofisticati si senzuali, atunci propunerea noastra pentru voi este „The Great Gatsby”, sau nunta in stilul anilor 1920.  Invitatii cu siguranta vor ramane profund impresionati de stralucirea petrecerii, decorurile fascinante si de ce nu, de muzica jazz, care reprezinta un must-have al acestei tematici.

In functie de locatia aleasa de dumneavoastra vom realiza aceasta tematica, utilizand la decorarea meselor si a scaunelor materiale fine, precum damasc-ul, brocart-ul, matasea sau chiar chiffon in accente cromatice roz pal sau auriu, pe care le accesorizam cu farfurii suport aurii, sfesnice inalte cu lumanari, aranjamente florale inalte, sau curgatoare, impodobite cu siraguri de cristale sau pene. Opulenta, eleganta si stralucire in exces…toate acestea vor contura stilul „The Great Gatsby”. Pentru invitatiile de nunta va propunem neaparat un font retro pe un carton satinat, decorate auriu sau cu un roz pal Invitatii nunta brocart auriu sau Invitatii nunta retro roz pal. Buchetul miresei il vom adapta tematicii, elegant si aristocratic, iar pentru un farmec aparte il vom accesoriza cu brose, perle, cristale sau sclipici. Pe http://www.accesoriievenimente.ro/151-marturii-nunta-cristal veti gasi multe modele de marturii pe care noi vi le propunem si care se vor incadra cu siguranta in tematica aleasa, iar invitatii isi vor putea lasa impresiile despre extravagantul eveniment intr-o frumoasa colectie recomandata de noi si anume Colectia eleganta Chiffon.

In continuare va lasam sa va delectati cu cateva imagini uluitoare, care va vor ajuta sa va planuiti nunta in stilul anilor 1920. Un design deosebit, costume speciale, un aer boem, parfum de epoca si tigarete lungi, toate acestea in ritm de swing si multa energie pozitiva. Si nu uitati, echipa Doctor Event va avea grja ca evenimentul dumneavoastra sa arate ca si desprins din filme, iar Accesorii Evenimente.ro  va accesoriza evenimentul pana la cel mai mic detaliu.

great-gatsby-inspired-photo-shoot-from-posh-peony-event-desi_7f37de52996ec5631b4d8831844b0c41_16036_DMNB-SS12-Decor-EJD_082golden-20s-great-gatsby-wedding-shoot-17chick-great-gatsby-wedding-inspiration-13bliss-bridal-austin-wedding-photographer-texas_0031(pp_w840_h627)

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *