Tematica Poveste

 Tuturor ne plac povestile! Si evenimentele noastre pot transpune o poveste in realitate. Tematica Poveste este poate una din cele mai frumoase si bogate surse de inspiratie pentru un eveniment. Fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o petrecere aniversara, tematica poveste va putea fi implementata cu succes si apreciata de toti invitatii.

Nunta 

Pentru ca nuntile ne duc cu gandul la povesti, ele bazandu-se pe o poveste de dragoste care uneste doua persoane in adevar si iubire absoluta, putem realiza o nunta cu tematica de Poveste relativ usor! Multi vor spune ca nu toate locatiile pot absorbi o tematica de Poveste! Gresit! Cand vorbim de povesti nu vorbim doar de printi si printese, palate cu candelabre uriase cu cristale si materiale din cele mai fine. Aceasta este doar o varianta. Povestea de dragoste poate fi si una simpla care sa ne duca cu gandul la Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos realizate intr-un decor natural sau care ne aminteste de natura, de spice de grau sau flori impletite in cosite. Aceasta tematica de Poveste poate fi transpusa in locatii rustice sau cu specific romanesc unde putem realiza aranjamente florale tip coronite in mijlocul carora sa punem un felinar cu lumanare iar la scaune, in locul huselor si fundelor sa prindem o ghirlanda din flori naturale si spice. Mesele si ele pot fi imbracate in fete de masa din bumbac fin alb sau crem poate cu o broderie fina sau o cusatura traditionala. Ca si marturii de nunta puteti oferi invitatilor o iconita sau o lumanarica in forma de castel, dar puteti opta si pentru semne de carte sau borcanase umplute cu miere sau cu flori uscate parfumate, pe care le vom personaliza in functie de eveniment. Alegeti ca si casuta de dar un cufar sau chiar o lada veche de zestre!  Daca locatia aleasa este una clasica sau somptuoasa, atunci putem realiza Tematica de Poveste utilizand o alta gama de accesorii care sa completeze acest decor. Vom opta pentru sfesnice cu cristale, cu flori deosebite, materiale si texturi fine precum damascul, brocart-ul, matasea sau chiffon-ul pe care le accesorizam cu farfurii suport aurii, lumanari, numere de masa in suporti tematici si marturii de nunta, precum rame foto in forma de caleasca, castel,  dopuri, deschizatoare de sticle sau desfacatoare de corespondenta cu model imperial de genul „fleur de lis.”  Vom completa decorul cu o casuta de dar care imita o caleasca sau un cufar brodat. Permite-ne sa-ti accesorizam evenimentul cu pasiune si atentie la detalii si cu siguranta invitatii vostri vor aprecia dedicarea voastra in realizarea unui eveniment unic!

Casuta Dar Caleasca un obiect de decor inedit!

Botez

In cadrul unui botez cu tematica de Poveste putetem sa ne jucam minunat cu decorul! Vom putea folosi orice culoare si ii vom da un aer regal prin accesorii. Vom denumi mesele dupa castele celebre sau printi si printese si va propunem spre a le oferi invitatilor marturii precum, mini rame in care sa puneti o poza cu copilul vostru editat de ex: „Printesa Amelia” si data botezului!  Vom merge pe flori deosebite precum orhidee, cale, amarylis, ranunculus in decorul salii si al meselor pentru un decor regal. Vom folosi extra elemente de decor pentru locatie precum sfesnice din fier forjat sau sfesnice cu cristale, tort in forma de castel sau caleasca sau cu aplicatii tip coronita. Nu uitati ca putem face un botez cu tematica de Poveste folosind desenele animate cu printi si printese ca sursa de inspiratie! 🙂

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *