Tematica Alice in Tara Minunilor

momental_designs-16-Mar-11-16.54.04Tara minunilor! Locul unde orice este posibil si tot ce iti imaginezi poate deveni realitate o data ce pocnesti din degete :).  Lasa-ti cele mai fantastice vise sa iasa la iveala si permite-ne sa-ti construim o lume incredibila dar posibila. Piesele de sah sunt un must-have al acestei teme. Decorurile vor fi pline de culoare, hipnotice de-a dreptul si nu vor lipsi florile, fructele si obiecte ce va vor aminti de personaje sau intamplari din carte. Iepurele Alb, pasari flamingo, carti de joc, Pisica de Cheshire sau fabuloasele jobenuri ale Palarierului Nebun isi vor gasi locul într-un fel sau altul în cadrul petrecerii.

Pentru acest concept va propunem accente cromatice formate din rosu si negru, cu detalii sub forma de inimioare. Ca si marturii pentru invitati va sugeram un  Breloc cheie antic sau un Suport card cheie ambele in acelasi ton cu povestea. Un alt aspect important il constituie decorarea meselor si a scaunelor. Va putem numerota mesele cu ajutorul unor rame foto personalizate cu numele personajelor din poveste. Aranjamentele florale, meniuri, suporturi card pentru numele invitatilor, servete…vor completa decorul povestii pana la cel mai mic detaliu.

   Si ca sa indulcim la maxim evenimentul va propunem coltul tematic, sub forma unui candy-bar. Dulciurile vor fi din abundenta, la fel si ceaiurile aromate. Nu vor lipsi briosele, prajiturele, acadele si bomboane, toate home made si delicioase marca Sweetie Pi , vor curge rauri de sampanie si se va bea mult ceai. Va fi cu adevarat o petrecere de pomina, cu decoruri fabuloase, cu lume vesela, distractie si muzica buna. Alice in Wonderland Wedding Decoration

Alice-In-Wonderland-Themed-Bridal-Shower_0002Candy_Barbaileys_alice_in_wonderland_themed_baby_shower_cupcake_details

Sursa fotografii http://weddbook.com/

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *