Tematica Premii Muzicale

Muzica este pana la urma limbajul sufletului. De aceea, pentru iubitorii de muzica, va propunem o serie de modalitati de a include in ansamblul nuntii, dragostea pentru lirism, dincolo de dansul mirilor sau alegerea unui DJ. Astfel ca, detaliile muzicale care au o semnificatie pentru voi pot fi personalizate dupa gusturile, tendintele si preferintele  proprii. Prin urmare, fie ca esti un fan al muzicii clasice, iti place muzica rock pentru ca este electrizanta sau preferi melodiile blues romantice,  noi avem reteta care te ajuta sa imbini dragostea ta pentru muzica cu decorul de nunta.

De la scaunele personalizate cu versuri din diferite melodii indragite de voi, la numere de masa si marturii pe note muzicale, pe care, cu siguranta, invitatii le vor adora.

descărcare

rama-foto-note-muzicale

 Si daca premiul pentru Cantecul Anului va merge catre Miri, echipa Doctor Event va ofera posibilitatea ca fiecare invitat sa primeasca cel putin o nominalizare cu ajutorul Suporturilor card nume note muzicale.  Decorarea meselor poate contine atat elemente rustice cat si glam. Folosind mult auriu vom incerca sa facem din evenimentul dumneavoastra o adevarata Gala de Oscar.

Decorul unui eveniment se poate contura prin prezenta unui colt tematic. O varianta este bar-ul de dulciuri sau asa numitul candy-bar care este in tendinte si va putea reflecta tematica propusa. Cu siguranta va fi un Hit! Noi vom asorta culorile cu tema, vom crea structuri inedite si iti vom impresiona invitatii cu o multitudine de deserturi fermecatoare punandu-va la dispozitie si posibilitatea de a achizitiona de la Sweetie Pi dulciuri si preparate home made, fara conservanti si alte bazaconii 🙂 Putem sa ne modelam in functie de orice buget si va asiguram de toata flexibilitatea noastra.CMA-country-glam-gold-and-white-table-by-Double-the-Fun-Parties-wm-565x850

201400302_DTF_CMAb-day_Viridian_Images_Photography_photo-1406-565x850

 

 

 

Suntem sociabili, tu?:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *